Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На Furious 155.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Tornado Покажи съобщение
      155-ца със номер СА 2510 засечена в Казанлък на Тракийската гробница на кого е?
      моя е!!! теб какво те води натам?

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
        Поздрав за Бонев и компанията с червената 145-ца на кооперативния.
        Мерси брате! Бяхме с Мариан, Кери и Алфредо. Като бяхме спряли на кооперативния ли ни видя?
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          моя е!!! теб какво те води натам?
          Ами работя в Казанлък.Когато видя италианско возило винаги го заглеждам за стикери на Алфа,Ланчиа или Фиат форумите както и стикери от Италфест.Та видях стикерите и затова запомних номера.
          FIAT MAREA WEEKEND 1,9 TD100 - бившата
          Ланчия Зета 2,0 Турбо - настоящата

Comment

• Първоначално публикувано от Tornado Покажи съобщение
            Ами работя в Казанлък.Когато видя италианско возило винаги го заглеждам за стикери на Алфа,Ланчиа или Фиат форумите както и стикери от Италфест.Та видях стикерите и затова запомних номера.
            Супер! Другият път може и да се видим, щом работиш там...аз само за някой празник се прибирам .

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Мерси брате! Бяхме с Мариан, Кери и Алфредо. Като бяхме спряли на кооперативния ли ни видя?
              На завоя за наляво, преди да направите обратен.Бях зад вас.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                това не ще ли да е бил Боянчо - найтролър?
                мен ме няма много в града (все пак живея на пешеходно разстояние до там, където работя) най-често можете да ме видите по някоя от магистралите да водя колона от AMG-ета или Q7-ци в отчаяни усилия да ме изпреварят
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  мен ме няма много в града (все пак живея на пешеходно разстояние до там, където работя) най-често можете да ме видите по някоя от магистралите да водя колона от AMG-ета или Q7-ци в отчаяни усилия да ме изпреварят
                  Водиш, ама не си попаднал на брадчедката на жената.Тя кара един скромен GL 63 AMG накакви си 488 коня.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• ами не знам колко коня имат тези не ме и интересува, като започнат да се държат самоубийствено ги пускам да стигнат до следващия завой ... а по повод на темата миналата седмица вторник видях невероятна Алфа 90 - бордо в Центъра на Габрово паркирана до площада пред театъра - колата изглеждаше все едно е излязла от завода преди седмица - колата седя там цял ден ама фотоапаратчето не беше с мен да я снимам ... стаааашно запазена красавица дано човека е от форума да пише нещо за нея
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

ами не знам колко коня имат тези не ме и интересува, като започнат да се държат самоубийствено ги пускам да стигнат до следващия завой ... а по повод на темата миналата седмица вторник видях невероятна Алфа 90 - бордо в Центъра на Габрово паркирана до площада пред театъра - колата изглеждаше все едно е излязла от завода преди седмица - колата седя там цял ден ама фотоапаратчето не беше с мен да я снимам ... стаааашно запазена красавица дано човека е от форума да пише нещо за нея
                      Човека пишеше ама се затри, ако става въпрос за тази .. колата дълго време се продаваше в мобиле ама нещо напоследък зачезна
                      Attached Files

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• хахаха егати темата , "сива 156-ца с номер **** , кои беше" еее човек аз бях !" "смятаи начитебе съм видял" "да бе човек видя ме еее видяхмесе" "яко беше нали" хахахахахахахаха то нема такаа тема !!!!

Comment

• Точно тази - Квадрифолио Оро 2.5 .... уникална е !!!!!! баси ако знаех преди 3 месеца щях да я взема ако се продава баси колата - страшна е ако имаш контакт или инфо на собственика пиши на лично да се свържа с човека
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Точно тази - Квадрифолио Оро 2.5 .... уникална е !!!!!! баси ако знаех преди 3 месеца щях да я взема ако се продава баси колата - страшна е ако имаш контакт или инфо на собственика пиши на лично да се свържа с човека
                            ахахахаххаахахаха още се продава но да те предупредя цената е 4000++ лева

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• А този колега/колежка са го видели от форума на Рено как е спрял на чисто новия тротоар, жив и здрав да е, има мнооого място по пътя, хората там ще минават. Ама сигурно няма да си признае

http://www.renault-bg.com/smf/index....7434#msg557434
                              156 2.4JTD '99 - продадена
                              Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

• Това май е старата кола на Alfamaniak
                                sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment

Working...
                                X